Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 17:03

Οδηγοί συνεταιρισμού ταξί στην Θεσσαλονίκη, θα μεταφέρουν δωρεάν στα εμβολιαστικά κέντρα

[ad_1]

 

Οδηγοί συνεταιρισμού ταξί στην Θεσσαλονίκη, θα μεταφέρουν δωρεάν στα εμβολιαστικά κέντρα, μέχρι τέλη Μαρτίου, όσους χρειάζονται βοήθεια. “Είναι τιμή και χαρά μας, να βάλουμε ένα λιθαράκι στον εμβολιασμό”.

Μπορεί να είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται σημαντικά εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο οι δυσκολίες δεν τους απέτρεψαν ώστε να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συμπολίτες τους. Ο λόγος για ιδιοκτήτες ταξί από τη Θεσσαλονίκη, που ως σύγχρονοι «καλοί Σαμαρείτες» αποφάσισαν να μεταφέρουν δωρεάν πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως τονίζουν, στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ.

«Νιώθουμε ένα ζωντανό κύτταρο αυτής της πόλης. Είναι τιμή και χαρά μας, να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε από και προς το εμβολιαστικό κέντρο της Έκθεσης, όλους όσοι δεν μπορούν να μεταβούν λόγω κινητικών προβλημάτων αλλά και τους συμπολίτες μας που δεν έχουν κανέναν για να τους βοηθήσει», δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιδιοκτήτης ταξί Θοδωρής Σταυρίδης.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι οδηγοί ταξί του συνεταιρισμού της Θεσσαλονίκης «taxiway», ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

#PressGreece

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ad_2]

Φωνή της Βισαλτίας

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα