Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 23:12

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μεγάρων

[ad_1]

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Στο πλαίσιο εργασιών βαριάς συντήρησης του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας Οδού ανακατασκευάζονται υφιστάμενα Τεχνικά έργα-Κάτω Διαβάσεις.

 

Στο πλαίσιο αυτό, στην περιοχή του κόμβου Μεγάρων (Χ.Θ. 38,7) θα κατασκευαστεί νέος κυκλικός κόμβος στη διασταύρωση του κλάδου εξόδου του αυτοκινητόδρομου με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου (Π.Ε.Ο.) για την εξυπηρέτηση και την ασφαλή διέλευση των τοπικών χρηστών.

Για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου θα εφαρμοστεί ολιγοήμερος αποκλεισμός κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Μέγαρα, από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 11/02/2021 έως το αργότερο τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 18/02/2021.
Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται από τους όμορους κόμβους Νέας Περάμου (Χ.Θ. 33,4) και Πάχης (Χ.Θ. 41,0) σε συνδυασμό με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο (δείτε το ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα). Ο κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα λειτουργεί κανονικά.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

#ΑΤΤΙΚΗ

#pressgreece[ad_2]

Ενημέρωση Μεγάρων και Δυτικής Αττικής

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα