Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 14:14

Ο Δήμος Πυλαίας μεταφέρει ανήμπορους δημότες στα Εμβολιαστικά Κέντρα

[ad_1]

Σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα, κόντρα στην πανδημία που απειλεί την καθημερινότητά μας, βρίσκεται καθημερινά ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη για να καλύψει τις ανάγκες των ανήμπορων και των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.


Με ειδικό όχημα και με τη συνοδεία του προσωπικού του “Βοήθεια στο Σπίτι” (όπου κρίνεται απαραίτητο) προγραμματίζεται η μεταφορά των συνανθρώπων, που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, στα Κέντρα Εμβολιασμού.

Η διαδικασία, προβλέπει τη διευκόλυνση-μεταφορά των ατόμων με αναπηρία και με σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς και των μοναχικών πολιτών της τρίτης ηλικίας και πραγματοποιείται μέσω των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της προέδρου του ΚΕ.Κ.Π.Α.Π. Βίβιαν Λιόλιου.

“Κανείς δεν θα μείνει στον δήμο μας, μόνος και αβοήθητος. Αυτή είναι η έγνοια μας, αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Οι συμπολίτες μας, που χρειάζονται τη βοήθεια μας είναι οι παππούδες μας, οι γιαγιάδες μας, οι δικοί μας άνθρωποι, η οικογένεια μας. Δεν τους εγκαταλείπουμε! Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας, την υγεία!” τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συγχαίροντας για την πρωτοβουλία το ΚΕΚΠΑΠ και την πρόεδρό του Βίβιαν Λιόλιου.

 

#PressGreece #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα