Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 06:45

Πάτρα: Προσποιούνταν την οικονομική σύμβουλο και αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστους

Tο κουβάρι ακόμη μιας απάτης ξετύλιξαν οι Αστυνομικοί της Πάτρας. Πρόκειται για απάτη σε βάρος γυναίκας από την Πάτρα η οποία εξαπατήθηκε από άλλη γυναίκα που προσποιούνταν την οικονομική σύμβουλο.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η παθούσα πείστηκε να εγκαταστήσει στον υπολογιστή της εφαρμογή, ώστε να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση η άγνωστη δράστιδα για να πραγματοποιήσει μεταφορά ποσού που ανέρχεται στα 5.000 ευρώ, τα οποία την είχε πείσει πως θα επενδύονταν.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας:

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία προσποιούμενη οικονομική σύμβουλο εταιρείας, έπεισε γυναίκα στην Πάτρα να συνεργαστούν με σκοπό την επένδυση των χρημάτων της, ζητώντας της να καταθέσει το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, ως αρχικό ποσό επένδυσης και στη συνέχεια το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ.

Η παθούσα πείστηκε από τα λεγόμενα της δράστιδας και εγκατέστησε στον υπολογιστή της εφαρμογή, με αποτέλεσμα η δράστιδα, να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτόν και να πραγματοποιήσει μεταφορά του χρηματικού ποσού των (5.000) ευρώ, από λογαριασμό της παθούσας, σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό.

#pressgreece.gr

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

symboulos.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα