Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 06:06

Πανηγυρικά προς την “Ελευθερία”

[ad_1]

 

Προχωρούν οι εμβολιασμοί συμπολιτών μας, ατόμων τρίτης ηλικίας και ιατρών

Δ. Χατζόπουλος, Παθολόγος: “Προστατεύω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τους ασθενείς και δίνω το παράδειγμα στον περίγυρό μου”

 

Προχωρά η επιχείρηση «Ελευθερία» και οι συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ομάδες που προγραμματίζονται σε αυτή τη φάση εμβολιασμών, άτομα τρίτης ηλικίας, καθώς και υγειονομικοί εμβολιάζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι συμπολίτες μας που εμβολιάζονται το ανακοινώνουν πανηγυρικά, ως ένα βήμα εξόδου από τον κίνδυνο του κορωνοϊού, ένα βήμα προς την προ πανδημίας εποχή…

Για αυτό μιλήσαμε με τον συμπολίτη μας Παθολόγο Δημήτρη Χατζόπουλο, που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Θριάσιο Νοσοκομείο. «Νιώθω ανακουφισμένος και ικανοποιημένος, μας είπε ο Παθολόγος Δ. Χατζόπουλος, όχι μόνο γιατί προστατεύω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, αλλά επειδή δίνοντας το παράδειγμα στους ασθενείς και τον περίγυρό μου, βοηθώ στο να ξεπεράσουν τα διλήμματα που λογικά έχουν, λόγω του καταιγισμού των πληροφοριών που δέχονται καθημερινά για το εμβόλιο, καλές ή κακές.

Πιστεύω πολύ στο εμβόλιο γιατί οι εταιρείες που το παράγουν είναι κορυφαίες παγκοσμίως. Γιατί η ιατρική επιστήμη έχει τόσο προχωρήσει που μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να παράξει σύγχρονα και ασφαλή εμβόλια.

Άλλωστε από εδώ και πέρα με αυτήν την νέα τεχνολογία (mRNA) θα φτιάχνονται όλα τα εμβόλια. Θεωρώ λοιπόν το εμβόλιο μονόδρομο για να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε και εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότεροι να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια εμβολιαζόμενοι, χωρίς αμφιβολίες και φόβο».

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στους αρκετούς συμπολίτες μας, που πανηγυρικά με χαρά-και χωρίς να έχουν κάποια παρενέργεια- κάνουν το εμβόλιο είναι ο μικροβιολόγος Στάθης Σύρκος, η γυναικολόγος Λένα Χατζή, ο Δερματολόγος Απόστολος Καραλέξης, ο Πνευμονολόγος Ελευθέριος Παπαλευθέρης, η οδοντίατρος Ευαγγελία Πέγκου, κ.ά.

 [ad_2]

Πηγή

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα