Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:05

Πιέσεις να οργανωθούν γάμοι & εκδηλώσεις από τους ιδιοκτήτες κτημάτων-catering

[ad_1]

Η πορεία της πανδημίας συνεχίζεται και στη χώρα μας, βάζοντας φρένο στην κοινωνική και οικονομική ζωή, που όμως πιέζει για «επανεκκίνηση».

Με την περίοδο των εκδηλώσεων να αναμένεται –για τα χρόνια της κανονικότητας τουλάχιστον- από τον Μάιο και έπειτα, ζευγάρια, οικογένειες, πιέζουν και ετοιμάζονται να οργανώνονται για γάμους και βαπτίσεις. Αφού είτε ανέβαλλαν πέρυσι τα μυστήρια, είτε περιορίστηκαν, είτε ετοιμάζονταν για τη φετινή χρονιά που αναμενόταν να «ανοίξει»…

(φωτογραφία από Le Mirage Οργάνωση δεξιώσεων-εκδηλώσεων)

 

Με σκοπό να ανοίξουν οργανωμένα, με μέτρα προστασίας, πιέζουν οι ιδιοκτήτες κτημάτων και Catering, με την Ένωση Ιδιοκτητών Κτημάτων & Ιδιοκτητών Catering (ΕΝΙΚΚ) να κάνει επαφές με κυβερνητικά στελέχη.

«Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές, λειτουργούμε με αυστηρές πιστοποιήσεις και ISO. Υπάρχουν χώροι για να τηρηθούν αποστάσεις και λύσεις για να γίνουν με μέτρα οι εκδηλώσεις, γάμοι και βαπτίσεις μπορούν και πρέπει να βρεθούν, για την επιβίωση του κλάδου που είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά και για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν τα μυστήρια που έχουν περιοριστεί…, μας είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουρτζούκος, Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και ιδιοκτήτης του “Le Mirage” –life events, που ως ενεργό μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων συμμετέχει στις συζητήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Από το Πάσχα και έπειτα, πρέπει να λειτουργήσουν οι χώροι εκδηλώσεων, με μέτρα, όπως αριθμό ατόμων, αποστάσεις. Οι εκδηλώσεις χρειάζονται πλάνο μηνών και πρέπει να ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουμε. Εμείς ως επαγγελματίες στο χώρο, διασφαλίζουμε ακόμα και την ιχνηλάτηση μέσα από τις λίστες των καλεσμένων, όσους επιτραπούν. Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές, για να εξασφαλίσουμε ότι θα γίνουν εκδηλώσεις με ασφάλεια».

Για τα θέματα αυτά, η Ένωση Ιδιοκτητών Κτημάτων & Ιδιοκτητών Catering (ΕΝΙΚΚ) συζήτησε και με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα, που δήλωσε ότι θα προχωρήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο πλευρό της ένωσης.

 

 

#pressgreece

[ad_2]

West Attica Today

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα