Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 19:00

“Το παρτέρι της ευχής” στο Δήμο Πύργου

[ad_1]

“Το παρτέρι της ευχής” είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και το Γραφείο Εθελοντισμού τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο από τις 17.00 έως τις 20.00 και συνδυάζεται με την προτροπή στους πολίτες να φυτεύσουν ένα λουλούδι που θα προσφέρει ο Δήμος και  να κάνουν μια ευχή για όλα τα παιδιά που δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη ζωή τους.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν μέσω video  η πρόεδρος του Συλλόγου “Ελπίδα” Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η πρόεδρος της “Φλόγας” Τασία Παπαϊωάννου και η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του ΠΓΝΠ-γιατρός παιδοαιματολόγος- Αφροδίτη Γκινοπούλου.

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα  υγειονομικής προστασίας από τους διοργανωτές και όπως είπε ο δήμαρχος Πύργου στη σχετική συνέντευξη τύπου  «Η εκδήλωσή μας έχει έναν συμβολικό χαρακτήρα με  σκοπό να αναπτύξει την ευαισθησία των πολιτών να στηρίξει τον αγώνα των οικογενειών που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και να ενταθεί το κίνημα συμπαράστασης που υπάρχει απέναντι στην παιδική ηλικία και ειδικά αυτή την εποχή που υπάρχει η παγκόσμια απειλή της πανδημίας καταλαβαίνουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας και πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί”.

Στη συνέντευξη ήταν παρόντες και μίλησαν για τη δράση   ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου Γιάννης Πλεμμένος, και  ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Χάρης Μικελόπουλος

#pressgreece

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ad_2]

Σύμβουλος

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα