Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 03:55

Απατεώνας αποσπά χρηματικά ποσά υποδυόμενος υπάλληλο της Ύδρευσης

Πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας κατήγγειλαν ότι έτυχαν περιστατικού εξαπάτησης, από άγνωστο άτομο, το οποίο υποδύεται υπάλληλο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και με την επίδειξη ειδοποίησης που συνέταξε ο ίδιος στο κινητό τηλέφωνο του με απώτερο σκοπό να αποσπάσει χρηματικό ποσό ,προκειμένου να μην γίνει άμεση διακοπή του νερού στο ακίνητό τους.

Μετά παό τις παραπάνω αναφορές η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης αλεξάνδρειας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι:

1. Ουδέποτε εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημερώνουν τους καταναλωτές της περιοχής μας , μέσω κινητού τηλεφώνου για τυχόν οφειλές προς την επιχείρηση, και την άμεση διακοπή νερού λόγω χρέους .
2. Η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας , για το περιστατικό παραπλάνησης και εξαπάτησης συνδημοτών μας από άγνωστο προσποιούμενο υπάλληλο της επιχείρησης ,με ενδεχόμενο σκοπό την απόσπαση χρημάτων .
3.Η ΔΕΥΑ Αλ καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απευθυνθούν αμέσως στη ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στο τηλ 6979790806 ( Τόκας Σωτήριος Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλ ), καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας μόλις αντιληφθούν το οποιοδήποτε περίεργο περιστατικό από αγνώστους.

#pgnews #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολίτης

Σχετικά

spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα