Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 11:48

Χασισοπαραγωγός συνελήφθη με δέκα κιλά κάνναβης, ενώ καλλιεργούσε και 69 δενδρύλλια

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Στην Χαλκιδική είχε φτάσει η… φήμη ενός Έλληνα που είχε στήσει ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο με εξοπλισμό για την παραγωγή κάνναβης εσωτερικής καλλιέργειας με μετασχηματιστές, λάμπες και άλλα εξαρτήματα, αλλά τα ευρήματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου!

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου κατοικεί, συνελήφθη και κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν το αυτοσχέδιο εργαστήριο και η παραγωγή του από τα 69 δενδρύλλια κάνναβης που είχε καλλιεργήσει με αποψιλωμένα πλέον τα ριζικά τους συστήματα! Συγκεκριμένα, βρέθηκαν εννέα κιλά και 203 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 37,1 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα”, καθώς και ένα κιλό και 193,6 γραμμάρια χασισέλαιο!

Ακόμη, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών με γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 3.410 ευρώ από τις πωλήσεις της παραγωγής του. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωνή της Βισαλτίας
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα