Τρίτη 23 Απριλίου 2024 23:30

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νάσος Πουλακίδας

Θλίψη στην δημοσιογραφική οικογένεια καθώς πέθανε την Καθαρά Δευτέρα σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος του ναυτιλιακού ρεπορτάζ, Νάσος Πουλακίδας.

Η κηδεία του εκλιπόντος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Ο Νάσος Πουλακίδας ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά από όπου και συνταξιοδοτήθηκε, υπηρετώντας στη θέση του επικεφαλής του τμήματος Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Αθανάσιου (Νάσου) Πουλακίδα, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Νάσος Πουλακίδας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1955. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1980 στην εφημερίδα «Αυριανή». Το 1983 ο συνάδελφος πηγαίνει στην «Μεσημβρινή», όπου απασχολείται στο πειραϊκό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Κοινωνική», «Άποψη», «Το Φύλλο», και «Εξουσία». Από το 1987 έως το 2013 που συνταξιοδοτήθηκε εργάστηκε στο ραδιόφωνο «Κανάλι 1» του Πειραιά ως ρεπόρτερ και αργότερα ως αρχισυντάκτης.

Ο Νάσος Πουλακίδας υπήρξε δημοσιογράφος με ήθος, συναδελφικότητα και ευγένεια. Άνθρωπος που είχε πάντοτε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους, διετέλεσε επανειλημμένως εκπρόσωπος των συντακτών στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται θερμά τα αγαπημένα του παιδιά.»

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα