Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 14:10

Εκδήλωση «Γιορτή Γυναίκας Κάθε Μέρα»

Μια εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, έχει ως στόχο να θέσει τα θεμέλια προκειμένου μια γυναίκα να υλοποιήσει τα όνειρά της και να συνειδητοποιήσει την αξία και τις δυνατότητές της και πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 24 Μαρτίου

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Women Do Business» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης οργανώνει μία ξεχωριστή δια ζώσης εκδήλωση στο Ηράκλειο με στόχο την ενδυνάμωση και παρακίνηση!

Όπως αναφέρει η οργάνωση «η ενδυνάμωση, αποτελεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες της οργάνωσης, μαζί με την εκπαίδευση, τη δικτύωση και καθοδήγηση (mentoring).

Συγκεκριμένα την Πέμπτη, 24 Μαρτίου και ώρες 18:00-21:00 στο Rotonda Private Hall (πάνω όροφος Talos Center) δύο μοναδικές γυναίκες πρότυπα, θα μοιραστούν την δική τους ιστορία, τον κόπο και την προσπάθειά τους, τα εμπόδια και τις δυσκολίες που πιθανώς συνάντησαν, το πώς τα ξεπέρασαν και τι τις παρακινεί να συνεχίζουν και να εξελίσσονται, εμπνέοντας και παρακινώντας το κοινό.

Επίσης, 2 ακόμα ομιλητές, ξεχωριστοί για την πορεία και με την ιδιότητα τους, θα μας μιλήσουν για το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας, πιθανές προκαταλήψεις και στερεότυπα που αντιμετωπίζουν καθώς και ποια η δύναμη της γυναίκας και γιατί αξίζει να είμαστε συμπεριληπτικοί.

Αυτή η εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, έχει ως στόχο να θέσει τα θεμέλια προκειμένου μια γυναίκα να υλοποιήσει τα όνειρά της και να συνειδητοποιήσει την αξία και τις δυνατότητές της!

Το Women Do Business, προάγει την Ισότητα των Φύλων και την γυναικεία επιχειρηματικότητα. Έπειτα από τις προηγούμενες

επιτυχημένες δια ζώσης εκδηλώσεις της Οργάνωσης, η οποία έχει υποστηρίξει σε ενάμιση χρόνο 1378 γυναίκες και παράλληλα 8 νέες επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει μέσα από τις Ακαδημίες της, συνεχίζει το έργο για μία κοινωνία περισσότερο συμπεριληπτική.

Τέλος, για όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην βραδιά, αλλά δεν βρίσκονται στην Κρήτη η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε Live Streaming.

*Επισημαίνεται ότι η Google Form δεν αφορά συγκεκριμένης κράτηση θέσης, αλλά την δήλωση συμμετοχής.

* Ώρα προσέλευσης: 17:30.

* Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας».

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα