Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 08:05

Μάχη δίνουν οι γιατροί να σώσουν την 38χρονη Πάττυ Κουτμερίδου – Δραματική έκκληση του πατέρα της να εμβολιαστούν όλες οι έγκυες

Σε επέμβαση εξωσωματικής οξυγόνωσης των πνευμόνων, υποβλήθηκε η Πάττυ Κουτμερίδου, για να πάει αίμα στην καρδιά και οξυγόνο στα πνευμόνια – Ύστατη προσπάθεια των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή

εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης η 38χρονη Πάττυ, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη.

Η 38χρονη δικηγόρος στο επάγγελμα νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του “Αγίου Λουκά” Θεσσαλονίκης, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη για πάνω από έναν μήνα.

Έκκληση απηύθυνε και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook:

“Επείγουσα Ανάγκη για Αίμα για τη γυναίκα μου! Όνομα: Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου. Νοσηλεύεται στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης. Όποιος μπορεί να βοηθήσει! Κατά προτίμηση η αιμοδοσία να γίνει στο Ιπποκράτειο για άμεση ανταπόκριση! Ωράριο αιμοληψιών Ιπποκρατείου: Kαθημερινές: 08.30-14.00 και 17.00-19.00 (εκτός Παρασκευής). Σάββατο – Κυριακή – Αργίες: 09.00-12.00 Σας ευχαριστώ!”.

Η Πάττυ, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε με κορονοϊό. Εισήχθη και νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά.

Εκεί οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου και η μητέρα.

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν την 38χρονη κοπέλα. Σήμερα, σύμφωνα με το Mega, υποβλήθηκε σε επέμβαση εξωσωματικής οξυγόνωσης των πνευμόνων, μία τεχνική που δίνει αίμα στην καρδιά και οξυγόνο στα πνευμόνια.

Μια ύστατη προσπάθεια των γιατρών να κρατήσουν στη ζωή την 38χρονη μητέρα, η οποία ακόμα δεν κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Σε επικοινωνία που είχε το Mega με τον πατέρα της, Στάθη Κουτμερίδη, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για το πόσο δύσκολο αγώνα έκανε η κόρη του να αποκτήσει ένα μωρό, κι αυτό ήταν που την τρόμαζε σχετικά με το εμβόλιο.

πηγή:thetoc

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωνή της Βισαλτίας
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα