Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 14:11

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά πρώτη φορά για τον κακό χαμό στο θέατρο Πύργου – «Κάτι άλλο κρύβεται»

Στις αντιδράσεις γύρω από τη συμμετοχή του στην παράσταση: «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» στο τοπικό θέατρο Πύργου, απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην δημοσιογράφο, Κατερίνα Πολυδώρου.

Πρόεδρος του Δημοτικού Οργ. Πολιτισμού του Πύργου Ηλείας, Χάρης Μικελόπουλος, ξέσπασε λίγες ώρες πριν την παράσταση την οποία και θέλησε να “μπλοκάρει” με αφορμή την συμμετοχή του Παύλο Χαϊκάλη.

«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν.

Ο κύριος Μικελόπουλος δεν μπορεί την προηγούμενη μέρα να μιλούσε για τις θέσεις και τους προσκεκλημένους και σήμερα να κάνει δημοτικό συμβούλιο, με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε λίγες ημέρες πριν και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο.

Είχα μιλήσει με τον ίδιο τον δήμαρχο και ήταν χαρά του που ήμουν εδώ. Αφού ήξεραν ότι είμαι εδώ γιατί δεν είπαν κάποια κουβέντα, να μου πουν ότι υπάρχουν αντιδράσεις», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Και πρόσθεσε: «Βγήκα ως ανήθικος γιατί υπάρχουν λέει καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες, δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Αν φτάσαμε σε σημείο το κουτσομπολιό να είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι. Αν είμαστε αποδέκτες, του οποιοδήποτε κουτσομπολιού γίνει, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και καταδικάζουμε ανθρώπους, τότε έχουμε χάσει την μπάλα.»

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα