Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 20:26

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31-3-2021

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Είσαι λίγο «διχασμένος» σήμερα, καθώς από τη μια υπάρχει μια εσωστρέφεια και ανάγκη να αφιερωθείς σε κάτι που απαιτεί να είσαι μόνος και που μπορεί να σχετίζεται π.χ. με τη δουλειά, από την άλλη όμως φαίνεται πως στα προσωπικά αισθάνεσαι πιο σίγουρος και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις καλά.

Ταύρος
Νιώθεις την πίεση σήμερα τόσο στα επαγγελματικά, όπου χρειάζεται να αξιοποιήσεις τη «θρυλική» υπομονή σου για να βγει η δουλειά με τους συνεργάτες σου, όσο και στα προσωπικά, όπου φαίνεται να παίζει και κάτι «κρυφό».

Δίδυμοι
Κοίτα μήπως μπορείς να κάνεις delegate κάποια πράγματα για να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου από τις πολλές υποχρεώσεις, χρησιμοποιώντας ίσως και τη βοήθεια κάποιων φίλων. Η σύγχυση που θα υπάρχει στην καθημερινότητα είναι δεδομένη, αλλά ευτυχώς παροδική.

Καρκίνος
Θα υπάρχει αρκετό συναίσθημα στην ατμόσφαιρα σήμερα και αναλόγως με το πώς θα το διαχειριστείς μπορεί είτε να σε βοηθήσει στο κομμάτι των ερωτικών σου είτε να σου δημιουργήσει κάποια απογοήτευση λόγω π.χ. υπερβολικών προσδοκιών που έχεις για κάποιο άτομο.

Λέων
Χρειάζεσαι ξεκούραση και αποσυμπίεση καθώς έχεις επωμιστεί πολλά βάρη και στα οικογενειακά αλλά και στον τομέα της δουλειάς. Το καλό είναι ότι η αντίληψή σου μέσω της διαίσθησης είναι πολύ αυξημένη και μπορεί να σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα κάποια πράγματα που έχουν συμβεί στα προσωπικά σου.

Παρθένος
«Δίνεις πόνο» στη δουλειά, ίσως όμως αντιμετωπίσεις και κάποιες δύσκολες καταστάσεις με τους συνεργάτες σου που χρειάζονται ώριμη σκέψη και σίγουρα όχι βιαστικές αποφάσεις. Το ίδιο σενάριο μπορεί να παίζει για κάποιους και σε μια προσωπική σχέση.

Ζυγός
Φρόντισε να τρως σωστά και να κάνεις κάποια διαλείμματα μέσα στη μέρα για να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις από το τρέξιμο που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός
Σε πιάνει το άγχος σήμερα και λόγω των προσωπικών σου, που μπορεί να έχουν ένα παραπάνω βαθμό μπλεξίματος και από άτομα που ζητούν δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και με τα επαγγελματικά που, ενώ μεν «κινούνται», υπάρχει μια περισσότερη σύγχυση.

Τοξότης
«Σέρνεσαι» λίγο σήμερα και μάλλον δεν έχεις πολλά κέφια, ίσως και λόγω κάποιων θεμάτων στο σπίτι που χρειάζονται φροντίδα, επισκευών που πρέπει να γίνουν κ.τ.λ. και σου βγάζουν μια παραπάνω κούραση.

Αιγόκερως
Η ευελιξία θα αποδειχτεί σύμμαχός σου στις επαφές με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου και θα χρειαστεί να μην πιέσεις τις καταστάσεις προκειμένου να γίνει το δικό σου.

Υδροχόος
Κάποιο απρόοπτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά μπορεί να σε αγχώσει περισσότερο σήμερα, η ωριμότητα και η αποφασιστικότητά σου όμως θα σώσουν την όλη κατάσταση.

Ιχθύες
Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ ρευστά και τα νεύρα όλων μας τσιτωμένα, οπότε χρειάζεται και σήμερα προσοχή σε ό,τι λες, πώς το λες, σε ποιον το λες κ.τ.λ., όμως μέσα σε όλο αυτό η διάθεσή σου δεν θα είναι άσχημη.

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα