Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 02:44

Χανιά: Αγνοείται ο 18χρονος ΑμεΑ που κατήγγειλε την κακοποίηση και βιασμό του

Μία ημέρα μετά την προφυλάκιση του πατέρα του για κακοποίηση και συνέργεια σε βιασμό και του 66χρονου κατηγορούμενου για βιασμό του σε χωριό του Δήμοπυ Πλατανιά, αγνοούνται τα ίχνη του 18χρονου καταγγέλλοντα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα creta24.gr, σήμερα θα συζητούταν το αίτημα συγγενούς του κατηγορούμενου πατέρα, για να αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια του νεαρού αγοριού με νοητική στέρηση, ωστόσο αυτό δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο.

«Εδώ πραγματικά γεννάται ένα τεράστιο θέμα. Φαίνεται το έχει η μοίρα του, πιστεύω να μην έχει ευθύνη και η κοινωνία και το δράμα του συνεχίζεται. Σήμερα αναζητήθηκε από την αστυνομία και το παιδί είναι εξαφανισμένο. Έγινε η διαδικασία όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Η κα πρόεδρος ζητά και θα ζητήσει την παρουσίαση του παιδιού ενώπιον της. Θα διαπιστωθεί γιατί σήμερα το παιδί είναι εξαφανισμένο. Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία και σε αυτή τη φάση θα πράξει πάλι το καθήκον της. Το θέμα γίνεται ακόμα σοβαρότερο, το δράμα του μικρού Γιαννάκη συνεχίζεται. Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε και τίποτε άλλο. Δεν λειτουργεί τίποτε άλλο σήμερα παρά μόνο η συνείδησή μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του θείου του 18χρονου.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

spot_img
spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα