Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 13:37

Κρήτη: Στο ηλεκτρονικό “σφυρί” εκατοντάδες ακίνητα – Πολυτελή ξενοδοχεία βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Εκατοντάδες είναι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί τις επόμενες ημέρες και μέσα στην χρονιά που διανύουμε . Είναι πολλοί αυτοί που μέχρι την εκπνοή του έτους θα χάσουν σπίτι , κατάστημα , εκτάσεις γης ακόμη και πολυτελή ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Κρήτη. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενος κουμπιου στο γραφείο του συμβολαιογράφου που έχει οριστεί και διαρκεί μέχρι δύο ώρες . Οι κόποι μιας ζωής για αρκετούς, που έπεσαν έξω την περίοδο της οικονομικής κρίσης, χάνονται σε μερικά λεπτά …

Πολυτελή ξενοδοχεία αλλάζουν χέρια

Ένα οικογενειακό All Inclusive πολυτελές θέρετρο, κτισμένο πανοραμικά στον λόφο, λίγο έξω από την Χερσόνησο στην Κρήτη. Η μαγευτική θέα στο Κρητικό Αρχιπέλαγος και ιδιαίτερα το ηλιοβασίλεμα, μέσα από τους πολύχρωμους κήπους του ξενοδοχείου, θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Έτσι παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη δημοφιλή και κοσμοπολίτικη Χερσόνησο.

Αυτή την ειδυλλιακή εικόνα, όμως, έρχεται να «ταράξει» μια περιπέτεια καθώς το συγκεκριμένο μεγάλο αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα, έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό στο τέλος Δεκεμβρίου με τιμή εκκίνησης 19.015.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το σφυρί θα χτυπήσει, -εάν μέχρι τότε δεν γίνουν κινήσεις όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την αποτροπή του-, στην εκπνοή της χρονιάς, στις 30 Δεκεμβρίου 2022.

Ηδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με αγοραστή, ο οποίος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει.Το ακίνητο περιλαμβάνει μια έκταση συνολικής επιφάνειας 38.154,31 τ.μ., η οποία βρίσκεται  στη Χερσόνησο. Στην εν λόγω έκταση έχουν ανεγερθεί κτιριακές εγκαταστάσεις, στις οποίες λειτουργεί το πολυτελές κτηριακό συγκρότημα.

Το δεύτερο ξενοδοχείο που αλλάζει χέρια βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας σε απόσταση 500 μέτρων από Παραλία Λυγαριά και προσφέρει εξωτερική πισίνα και δωρεάν πάρκινγκ.

Τα δωμάτια έχουν σύγχρονη διακόσμηση και περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και παροχές τσάι/καφέ. ντους, σεσουάρ και πετσέτες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα στο μπάρμπεκιου εστιατόριο. Στο lounge bar του ξενοδοχείου μπορεί ο κάθε επισκέπτης να χαλαρώσει δοκιμάζοντας εξαιρετικά κοκτέιλ. Το πολυτελές εστιατόριο προσφέρει πιάτα ελληνικής κουζίνας όμως βγαίνει στο ηλεκτρονικό σφυρί για 996.000 χρέος . Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει οριστεί για την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς στις 30 Δεκεμβρίου.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα