Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 08:22

Xανιά: Συγκλονίζει ο αγώνας ζωής 15χρονης μαθήτριας – Έκκληση για βοήθεια

Η 15χρονη έχει γεννηθεί με προβλήματα σε καρδιά και πνεύμονες λόγω συγγενών ανωμαλιών που έχει εκ γενετής. Από τη στιγμή που γεννήθηκε έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία.

Λόγω των προβλημάτων υγείας το κορίτσι αντιμετώπιζε όχι μόνο σωματικό πόνο αλλά και ψυχικό καθώς υπήρξαν πολλές φορές που είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και κακής αντιμετώπισης από συνομιλήκους της λόγω της διαφορετικότητάς της. Μάλιστα, χρειάστηκε να αλλάξει τρεις φορές σχολείο. Ο εκφοβισμός αυτός είναι και ο λόγος που το παιδί θέλει να κρατήσει το πρόσωπο και τα στοιχεία του κρυφά.

Το κορίτσι αυτή την εποχή βρέθηκε στην Ουάσιγνκτον για να υποβληθεί σε χειρουργεία. O EOΠΥΥ είχε εγκρίνει τη μεταφορά και κάλυψη ενός μεγάλου μέρους των 3 νοσηλίων που απαιτήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα (παρατίθεται στο τέλος του κειμένου το έγγραφο μιας εκ των τριών η πιο πρόσφατη) και ανέρχονται περίπου στο ποσό των 320.000 δολάρια. Από αυτά η οικογένεια καλείται να πληρώσει συμμετοχή που ανέρχεται στο 10% του ποσού.

Η οικογένεια από το ποσό αυτό οφείλει να δώσει 32.000 δολάρια ΗΠΑ. Ήδη όμως η οικογένεια έχει δώσει ένα μέρος του ποσού στον ΕΟΠΥΥ για το πρώτο ταξίδι που έκανε στο Κολοράντο. Έτσι αυτή τη στιγμή υπολείπεται το ποσό των 20.000 ευρώ, τα οποία δε διαθέτουν. Είναι αναγκαίο να τακτοποιηθεί η οφειλή καθώς μόλις ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά το κορίτσι θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκ νέου στην Αμερική.
Τα χρήματα πρέπει να βρεθούν και να δοθούν προκειμένου να έχει το κορίτσι τη δυνατότητα να νοσηλευτεί ξανά στο εξωτερικό όσες φορές χρειαστεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση της υγείας της.

Και το ευρώ μετρά. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει την κατάθεσή του για να βοηθήσει την οικογένεια στον εξής λογαριασμό μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 20.000.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK: GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σωματείο “Παιδική Χαρά”
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ για να αναγραφεί η απόδειξη δωρεάς.

Το μήνυμα της οικογένειας της 15χρονης

«Με μεγάλη χαρά παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες την κινητοποίηση και ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα που δίνουμε για τη Ζωή! Έναν αγώνα δύσκολο που δίνει η Ζωή μας από τότε που γεννήθηκε για να κρατηθεί στη ζωή… Το πιο συγκινητικό όμως δεν είναι η υποστήριξη όλων όσων μας γνωρίζουν και κάνουν το παν για τη μικρή μας, αλλά όλη η υποστήριξη, το ενδιαφέρον και η αγάπη που δεχόμαστε από ανθρώπους άγνωστους, που νοιάζονται σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι!

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλη τη βοήθεια που μας δίνετε!!! Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμπαράσταση αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη στην έκκληση που κάνουμε ώστε να συγκεντρώσουμε το ποσό του χειρουργείου!!! Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όμως με τις δικές σας ενέργειες μας δίνετε ελπίδα!!! Όταν φτάσουμε στον τελικό μας στόχο, θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση!!! Μέχρι τότε όμως ο αγώνας μας συνεχίζεται… Και η παραμικρή βοήθεια για εμάς είναι τεράστια!!! Έστω και μια κοινοποίηση μπορεί να βοηθήσει ώστε να ακουστούμε!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!».

 

 

#ΚΡΗΤΗ

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα