Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 14:45

Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Τα προβλήματα υγείας, η νίκη στο Survivor 1 και η ξαφνική δημοσιότητα

[ad_1]

Στην εκπομπή «Pop Up» και στη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Eυαγγελία Δερμετζόγλου, η νικήτρια του πρώτου Survivor.

Η Eυαγγελία Δερμετζόγλου αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που κέρδισε εκείνη την εποχή μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι καθώς και για τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν μετά την αποχώρησή της.

«Όταν βγήκα από το Survivor με απήγαγαν δημοσιογράφοι του Alter»

«Γνώρισα τεράστια δημοσιότητα εκείνη την εποχή. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί το παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα. Εγώ με το που βγήκα έπαθα σοκ γιατί είχα δημοσιογράφους κάτω από το σπίτι μου, με παρακολουθούσαν, με κυνηγούσαν, με απήγαγαν. Ήρθαν δημοσιογράφοι από το Alter και με πήραν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι… Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Είχαν μπει δημοσιογράφοι με κρυφές κάμερες μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν γιατί είχα πολλά προβλήματα υγείας όταν βγήκα από το Survivor», ανέφερε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

«Για 2-3 χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία»

«Είχα ζήσει απίστευτες στιγμές, 100 κάμερες στημένες έξω από το νοσοκομείο. Να μην μπορεί να μπει και να βγει κανείς, να τραβάνε φωτογραφίες από τα παράθυρα. Για χρόνια μετά το παιχνίδι είχα ψυχολογικό κόστος, δεν ήταν το ζητούμενό μου η δημοσιότητα. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα, μου βγήκαν κάποια αυτοάνοσα. Για 2-3 χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία», πρόσθεσε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

#pressgreece

[ad_2]

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα