Τρίτη 23 Απριλίου 2024 22:51

Άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ηθοποιό Μιμή Ντενίση, η οποία φτάνοντας στο εξοχικό της στο Θεολόγο προκειμένου να περάσει εκεί το Πάσχα, διαπίστωσε ότι κλέφτες είχαν εισβάλει στο χώρο.

Οι δράστες είχαν παραβιάσει κάποιους χώρους όπως η αποθήκη, κλέβοντας αρκετά αντικείμενα και προκαλώντας αρκετές φθορές.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι».

Όπως είπε η ίδια «το σπίτι έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα’ χουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε. Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι», τόνισε η ηθοποιός.

Η Μιμή Ντενίση τόνισε ότι οι ληστές δεν είχαν μπει μέσα στο σπίτι, καθώς έχει συναγερμό και ίσως αυτό τους απέτρεψε.

«Το σπίτι έχει και συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια, για αυτό και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Προσπάθησαν, είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο, που το μάρμαρο δεν σπάει από ένα αντικείμενο, πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλό είναι να μαθευτεί όχι για μένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο θα ’ρθει και από την Λαμία. Ήταν ένα… δώρο Πασχαλινό. Καλά να είμαστε, υγεία να’ χουμε, τι να πω, ήταν να γίνει. Αρκεί να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, εντάξει, θα είχε γίνει εδώ της τρελής», κατέληξε η Μίμη Ντενίση.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα