Τρίτη 16 Απριλίου 2024 09:30

Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη: «Θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει»

H Ιωάννα Μαλέσκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού που όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, θα είναι κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό Hello για την εγκυμοσύνη της αλλά και τα τηλεοπτικά της σχέδια για το μέλλον.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της λέει: «Είμαι σε μία απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή – πιο σωστά – δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: «Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στον νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη δουλειά της όπου αποκάλυψε ότι της λείπει πολύ: «Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά».

Τέλος για τον πολιτικό γάμο είπε πως θα γίνει άμεσα: «Ναι, αλλά δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει».

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα