Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 19:04

«άκοs ακοήs»: Το σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης ακοής στη Σύρο

Το κέντρο αποκατάστασης «άκοs ακοήs» – ακουστικά βαρηκοΐας συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ δραστηριοποιείται στον τομέα της διάγνωσης , προστασίας και αποκατάστασης ακοής μας συστήνεται στην οδό Σταματίου πρωίου 83, στην Σύρο, έναντι Speedex Courier.
 

Η «άκοs ακοήs» ακολουθεί υψηλά πρότυπα στην εφαρμογή ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός (3D Printer) και ο επαγγελματισμός που διακατέχει το προσωπικό της επιχείρησης, το αναδεικνύουν σε πρότυπο κέντρο εφαρμογών ακουστικών βοηθημάτων.

Η ικανότητα της ακοής είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, που οι περισσότεροι το θεωρούν δεδομένο. Η αίσθηση της ακοής είναι ένα ουσιαστικό μέρος της καθημερινής μας επικοινωνίας.

Σπάνια όμως σκεφτόμαστε το σημαντικό ρόλο που το αυτί μας, ως ένα πολύπλοκο όργανο, παίζει στη ζωή μας.

Στην νεοσύστατη επιχείρηση «άκοs ακοήs» ο Αλαφούζος Ηλίας (ακοοπροθετιστής-τεχνικός) και η Βαρθαλίτου Μαργιάννα (ακοοπροθετιστής) με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άριστη κατάρτιση και διαρκή ενημέρωση στην αποκατάσταση και προστασία της ακοής – ακολουθούν άμεσες προσωποποιημένες λύσεις διασφαλίζοντας έτσι ποιότητα στην καθημερινότητα σας και παράλληλα σας βοηθούν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας .

Στον άρτια εξοπλισμένο, ειδικό χώρο μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την ακοή σας. Θα γίνει ένας επισταμένως ακοολογικός έλεγχος, όπου θα μετρήσουμε σε διάφορες συχνότητες τι ακούμε και τι όχι και που υπάρχει η ανάγκη αποκατά …
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
cyclades24.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα