Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 05:10

Στη Σύρο 27-28/6 ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Δρακωτός!

Ο Πλαστικός χειρουργός θα βρεθεί στο Ιατρείο του στη Σύρο την Τρίτη 27/6 και την Τετάρτη  28/6

Τρίτη 27/6  | 9:00-21:00

Τετάρτη  28/6   | 09:00 με 14:00

Επίσης το Ιατρείο λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη για εφαρμογή αποτρίχωσης με Alexandrite GentleLASE Pro, Candela, Καθαρισμός προσώπου, Peelings και Μεσοθεραπείες.
Τηλέφωνα για ραντεβού: 210 9681340 και 6985914444
=======================================================
Η Πλαστική Χειρουργική αποτελεί ειδικότητα της Ιατρικής με αντικείμενο και στόχο να «πλάσει» το πρόσωπο και το σώμα ώστε να αποκτήσει νέα μορφή και σχήμα.
Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες γυναικών αλλά και ανδρών για ένα υγιές, λαμπερό πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, έρχονται να επιβεβαιώσουν την φήμη του καταξιωμένου πλαστικού Χειρουργού Δρ. Δημήτρη Δρακωτού.
Το κέντρο art.Surgery που βρίσκεται στην Γλυφάδα, μεγαλώνει και αποκτά νέο ιατρείο στο νησί της Σύρου στην Οδο Νεωρίου 15. Σε λίγες ημέρες το νέο Ιατρείο και ο γνωστός πλαστικός χειρούργος θα μπορέσει να υποδεχτεί Συριανούς και Κυκλάδίτες.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Δρακωτός, οποίος επιστρέφει επαγγελματικά στη Σύρο;
Ο Δρ. Δημήτρης Δρακωτός είναι ιδρυτής του ART-Surgery, μιας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών που δεσμεύονται να εξυπηρετούν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες πελατών, παρέχοντας υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης και Αναγεννητικής Ιατρικής.

Ο Δρ. Δημήτρης Δρακωτός σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός , όπου Κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε ως βοηθός της χειρουργικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και εν συνεχεία του Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Μετά την ολοκλήρωση τη στρατιωτικής του θητείας συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Κλινική Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» της Σύρου.
Εν συνεχεία μετέβη …
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
cyclades24.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα