Τρίτη 23 Απριλίου 2024 23:47

Francy Events | Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Catering στη Σύρο

Ένα ζεστό βλέμμα και δύο χέρια ενωμένα…. ο γάμος
Ένα μωρό, μια αγκαλιά, ένα χάδι… η βάπτιση
Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές… το παιδικό πάρτυ …και τόσες άλλες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτή την δική σας ιδιαίτερη στιγμή, την δική σας κοινωνική εκδήλωση, που εμείς θα κάνουμε ακόμα πιο μοναδική.
Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι πρόκληση για όλους εμάς, γιατί η πολυετής εμπειρία στο χώρο του CATERING και της διοργάνωσης εκδηλώσεων είναι η εγγύηση μας.
Το Francy Events στη Σύρο, δηλώνει έτοιμο να ευχαριστήσει τον κάθε απαιτητικό πελάτη!
Η εταιρεία μας, Francy Events, σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι απόλαυσης των υπηρεσιών της. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας για να διοργανώσουμε το γάμο, τη βάφτιση ή οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα.
Dj για Γάμο, Luxury Dj Services, Dj για Party | Σύρος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κυκλάδες
Επιλέγοντας τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο της αρεσκείας σας, αναλαμβάνουμε ηχητική, μουσική και φωτιστική κάλυψη, το στολισμό και τη διακόσμηση του χώρου, το φαγητό της προτίμησής σας, τις λίστες των προσκεκλημένων, τη διανομή και μεταφορά τους καθώς και ότι άλλο επιθυμείτε.

Για μας η επιτυχία της εκδήλωσης σας είναι προσωπική μας υπόθεση. Σπιτικές γεύσεις, άριστη οργάνωση, γνώση, χαμόγελο, και εμπειρία, δίνουν στη εκδήλωση των ονείρων σας την από …
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
cyclades24.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα