Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 14:46

Κάσος: Ενισχύονται με γιατρούς οι δομές υγείας

Ο Δήμος της Η.Ν Κάσου φρόντισε να εξασφαλίσει γιατρούς ειδικοτήτων ώστε να επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για εξετάσεις και ότι άλλο χρειαστεί το νησί.

Την Τρίτη 15 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Η.Ν. Κάσο ο παιδίατρος του νοσοκομείου Καρπάθου Μάνος Νισύριος για την πραγματοποίηση τακτικού ιατρείου.

Οι παιδιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΠΠ Ιατρείο Η.Ν. Κάσου τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

– Για την Τρίτη (15-03-2022) από τις 17:00 έως τις 19:00,

– Για την Τετάρτη (16-03-2022) από τις 09:00 έως τις 13:00.

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος με την ευκαιρία της επίσκεψης του παιδίατρου στην Η.Ν. Κάσο ανέφερε τα παρακάτω :

«Μετά την απασχόληση στρατιώτη φυσικοθεραπευτή που προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του σε κατοίκους του νησιού, κάναμε ενέργειες προς τον Διοικητή των νοσοκομείων Ρόδου και Καρπάθου κ. Ρουμάνη και εξασφαλίστηκε η επίσκεψη σε μηνιαία βάση γιατρών ειδικότητας από το Γ. Νοσοκομείο Καρπάθου, όπως αυτές του παιδιάτρου του οφθαλμιάτρου του ορθοπεδικού και άλλων.

Με τον τρόπο αυτό προστατεύουμε την δημόσια υγεία στο μέτρο του δυνατού, εξασφαλίζοντας υγειονομικές υπηρεσίες κυρίως σε ευαίσθητες ομάδες όπως αυτές των παιδιών και των ηλικιωμένων και όχι μόνο.

Παράλληλα προσπαθούμε για τη συνεχή και πλήρη στελέχωση του ΠΠ Ιατρείου της Η.Ν. Κασου. Αποτελεί σταθερό στόχο μας η διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας σε μια απομακρυσμένη νησιωτική περιοχή όπως η δική μας» .

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα