Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 15:21

Νίσυρος: Δολιοφθορά σε υδροφόρο όχημα καταγγέλλει ο δήμαρχος – Εβαλαν… ζάχαρη στο ρεζερβουάρ

Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο δήμαρχος Νισύρου, επικαλούμενος δολιοφθορά σε βυτιοφόρο του δήμου που μεταφέρει νερό στους οικισμούς Νικειών και Εμπορειού.

Το βυτιοφόρο παρουσίασε μηχανική βλάβη και κατόπιν αυτοψίας του μηχανικού, διαπιστώθηκε ότι το ρεζερβουάρ καυσίμων του οχήματος περιείχε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

‘’Άγνωστοι έβαλαν ζάχαρη στο ρεζερβουάρ πετρελαίου με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη μηχανή και να ακινητοποιηθεί το όχημα. Πρόκειται για τραμπούκικη ενέργεια αίσχιστου είδους με  στόχο να μείνουν οι οικισμοί χωρίς νερό και να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από τους κατοίκους στο πρόσωπο του Δημάρχου’’ αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου επισημαίνοντας ότι  ‘’είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό’’.

Στο ίδιο δελτίο, γίνεται αναφορά στην ολοκλήρωση του έργου εγκατάστασης αγωγών και αντλιών που θα μεταφέρουν νερό στους οικισμούς και επίσης σε άτομα που «λειτουργούν στο σκοτάδι και το παρασκήνιο με φασιστικές νοοτροπίες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να δημιουργήσουν προβλήματα στη Δημοτική αρχή και στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου».

Να σημειωθεί ότι υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό από τις εγκαταστάσεις της αφαλάτωσης και είναι διαθέσιμο για ανάλυση από τις αρχές ενώ ο  Δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα