Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 03:35

Καλαμάτα: Σπείρα «έγδυνε» επιχειρήσεις ανταλλακτικών

 Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, έξι περιπτώσεις κλοπών που είχαν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές  συνελήφθησαν στην Καλαμάτα τέσσερις άνδρες, ηλικίας 20, 22, 23 και 27 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα σύσταση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ναρκωτικά, ενώ κατηγορείται ακόμη ένας 23χρονος.

Από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή τους προχθές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε επιχειρήσεις.

Οι δράστες εντόπισαν έξι  επιχειρήσεις εμπορίας, επισκευής και ανακύκλωσης οχημάτων, μπήκαν στο εσωτερικό τους και αφαίρεσαν οτιδήποτε βρήκαν μπροστά τους, κυρίως ανταλλακτικά και εξαρτήματα οχημάτων, καθώς και καταλύτες.

Από την εγκληματική τους δράση, είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -4.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 20χρονος, ο 22χρονος και ο 23χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης . Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

#pressgreece.gr

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

 

symboulos.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα