Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 19:59

24 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κατά της ανάπλασης πλατείας Γαργαλιάνων

Τη διαμαρτυρία τους εκφράζουν 24 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γαργαλιάνων για τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της πόλης από τη δημοτική αρχή.

Τονίζουν ότι είναι αντίθετοι σε αυτή την ανάπλαση και ότι γνωρίζουν καλύτερα την πόλη στην οποία μένουν. Αναφέρουν ότι θα αντιταχθούν με κάθε τρόπο στην ανάπλαση που προτείνεται και καλούν το δήμαρχο να σεβαστεί τη φωνή όλων.
Στην σχετική τους επιστολή προς το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, η οποία  ζητούν να κοινοποιηθεί και στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, αναφέρουν:
«Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι που υπηρετήσαμε τον Δήμο Γαργαλιάνων, θέλουμε να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους Γαργαλιανώτες συμπολίτες μας οι οποίοι δεν επιθυμούν την επιχειρούμενη ανάπλαση της ιστορικής μας πλατείας.
Είμαστε αντίθετοι σε αυτή την ανάπλαση γιατί αλλοιώνει τα βασικά ιστορικά χαρακτηριστικά της και την φυσιογνωμία της ως χώρου πραγματοποίησης εκδηλώσεων (εθνικών, θρησκευτικών, πολιτιστικών, κοινωνικών κ.ά.) καθώς επίσης και ως χώρου συνεύρεσης όλων των συμπολιτών μας αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.
Κύριε δήμαρχε, επιτρέψτε μας να δηλώσουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα, ως μόνιμοι κάτοικοι αυτής της πόλης, το πώς θέλουμε την πλατεία μας, και σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι θα αντιταχθούμε με κάθε τρόπο στην ανάπλασή της με τα χαρακτηριστικά που την προτείνετε.
Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τη φωνή όλων μας και να μην επιμείνετε σε αυτό τον σχεδιασμό που μετατρέπει την πλατεία μας σε πάρκο.
Οι υπογράφοντες: Αδρακτάς Αναστάσιος, Αλέρτας Αθανάσιος, Αλέρτα Μάρθα, Αποστολόπουλος Μιχάλης, Γεωργιόπουλος Κωνσταντίνος, Γκόνης Ανδρέας, Γρίδος    Αντώνιος, Δεληγιάννης Θεόδωρος, Καλκαβούρας Αθανάσιος, Καλκαβούρας Ιωάννης, Καπογιάννης Κωνσταντίνος, Κατσίβελας Παναγιώτης, Κουνάβης Πολυχρόνης, Κυριακόπουλος Καλλίνικος, Μαγγανάς Αλέξιος, Μπουγάς Ανδρέας, Ντασάκης Δημήτριος, Ντεμερούκας Νικόλαος, Πρεβεζάνου Λουκία, Σταυρόπουλος Παναγιώτης, Τσορώνης Διονύσιος, Φωτόπουλος Ανδρέας, Χρυσανθακόπουλος Δημήτριος, Χρυσομπόλης Γεώργιος».

#pressgreece.gr

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

#KOINΩΝΙΑ

symboulos.gr

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα