Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 11:20

Απίθανο: ο Δήμος Κόνιτσας απομάκρυνε ως εγκαταλελειμμένο δικό του όχημα και το παρουσίασε σαν έργο!

[ad_1]


Θα συμβούν και αυτά, όταν έχεις πραγματική ένδεια προγραμματισμού και έργου προς παρουσίαση στους Δημότες σου. Έτσι λοιπόν, στην Κόνιτσα ο Δήμος προχώρησε στην απομάκρυνση οχήματος από δημόσιο χώρο λόγω εγκατάλειψης εδώ και αρκετό καιρό από τον ιδιοκτήτη του.

Το παράξενο βέβαια σε αυτή την περίπτωση, όπως μπορείτε να δείτε και από την σχετική φωτογραφία, είναι ότι το όχημα δεν ανήκει σε ιδιώτη, αλλά στην δημοτική βιβλιοθήκη! Πράγματι, το συγκεκριμένο όχημα το είχαν πληρώσει οι πολίτες για να λειτουργήσει ως κινητή βιβλιοθήκη, ένα χρήσιμο μέτρο, αν λειτουργούσε, καθώς ο συγκεκριμένος Δήμος αποτελείται από πολλές τοπικές κοινότητες – χωριά, και αποτελεί τον δεύτερο πιο αραιοκατοικημένο Δήμο της χώρας.

Αντί λοιπόν να τεθεί σε λειτουργία μια τέτοια πρωτοβουλία, το όχημα εγκαταλήφθηκε, με αποτέλεσμα να πάνε στο κουβά τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Ήταν όμως μια ευκαιρία για τον Δήμαρχο κ. Εξάρχου να παρουσιάσει έργο όπως ανέφερε στο σχετικό Δελτίο Τύπου:

“Δήμος Κόνιτσας: Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από κοινόχρηστους χώρους. Ο Δήμος Κόνιτσας το τελευταίο διάστημα, μετά από σχετική του ανακοίνωση, ξεκίνησε τη διαδικασία περισυλλογής και απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους κοινόχρηστους χώρους στις Κοινότητες και στην πόλη της Κόνιτσας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την εποπτεία των αρμόδιων Αντιδημάρχων κ. Δ. Χήρα και κ. Ν. Τσιαλιαμάνη. Καλούνται οι πολίτες να αποσύρουν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα ιδιοκτησίας τους που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.

Από το Γραφείο Δημάρχου”

#pressgreece

[ad_2]

Πηγή

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα