Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 06:25

Κριτική Γιαννούλη: Πλημμελής η τήρηση των κανόνων υγιεινής στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

[ad_1]

Έντονη κριτική στη Διοίκηση του ΟΑΣΘ ασκεί ο Βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Γιαννούλης για την πλημμελή τήρηση των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.


Με ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννούλης αναφέρει ότι «Οι πρόσφατες καταγγελίες για μια ακόμη φορά του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αποδεικνύουν την εγκληματική αδράνεια της διοίκησης αλλά και την επιμονή της να δημιουργεί μια ιδανική εικόνα για τις αστικές συγκοινωνίες, τους εργαζόμενους και τους πολίτες που δοκιμάζονται από την αναποτελεσματικότητα και την ανικανότητα της διοίκησης Σκόδρα».

«Η τήρηση κανόνων υγιεινής, ασφάλειας, τα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων αλλά και των επιβατών κατά της πανδημίας δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια του κυρίου Σκόδρα. Είναι υποχρέωση της διοίκησης του ΟΑΣΘ να παίρνει τα μέτρα με την υψηλότατη δυνατή πληρότητα και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να ελέγχει και να θεραπεύει τις δυσλειτουργίες του ΟΑΣΘ και όχι να πλάθει ο κύριος Καραμανλής μόνο μέσω επικοινωνίας και δημόσιων δηλώσεων μια διαφορετική χώρα, μια διαφορετική Θεσσαλονίκη, έναν διαφορετικό ΟΑΣΘ».

«Ευτυχώς που οι φωτογραφίες από ανθρώπους που δε δέχτηκαν την επίθεση της αστυνομίας, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης.

149408128 821549308433227 7098507564518180109 n

Η εικόνα που παρατίθεται είναι τραβηγμένη μέσα από λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 21, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου. Πηγή φωτογραφίας: Parallaximag

 

#PressGreece #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα