Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 15:24

Φίλυρο: Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνταν γιατί δεν είχαν ΑΤΜ!!!

[ad_1]

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ – Φίλυρο: Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνταν γιατί δεν είχαν ΑΤΜ!!!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι


Τίτλοι Ειδήσεων


Πάνω από 2.500 οικογένειες και εκατοντάδες συνταξιούχοι του Φιλύρου γλιτώνουν από σήμερα την ταλαιπωρία μετά την εκ νέου εγκατάσταση μηχανήματος αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ) στην πλατεία της κοινότητας, χάρις στις προσωπικές ενέργειες του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και την καλή συνεργασία του δήμου με την περιφερειακή διεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς.


Το νέο ΑΤΜ εγκαταστάθηκε στην είσοδο του ΚΑΠΗ, στη θέση όπου ήταν τοποθετημένο προηγούμενο μηχάνημα αυτόματης συναλλαγής της ίδιας τράπεζας, που έγινε στόχος βανδαλισμού από άγνωστους δράστες, που το ανατίναξαν στην προσπάθεια τους να το ληστέψουν.
Για περισσότερους από δώδεκα μήνες η τράπεζα δεν είχε αντικαταστήσει το ΑΤΜ επικαλούμενη “τη χαμηλή χρήση του μηχανήματος και τα υψηλά κόστη συντήρησης και χρηματικού εφοδιασμού του”. Αποτέλεσμα ήταν, όπως τονίζει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιλύρου, Λευτέρης Αντωνιάδης, “καθώς δεν υπήρχε υποκατάστημα οποιασδήποτε Τράπεζας αλλά και αυτόματης συναλλαγής ΑΤΜ για ολόκληρο το Φίλυρο, οι κάτοικοι του να αναγκάζονται να μετακινηθούν σε μεγάλη απόσταση στο Ρετζίκι ή στις Συκιές για την τραπεζική τους εξυπηρέτηση και για τις καθημερινές συναλλαγές τους ”.
Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στις επίμονες προσπάθειες και το προσωπικό ενδιαφέρον του δημάρχου Ι. Καϊτεζίδη και σε συνεργασία με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς που εκτίμησε την άριστη πολυετή συνεργασία της με τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.
“Ευχαριστώ την επικεφαλής του δικτύου Βορείου Ελλάδος της Τράπεζας Πειραιώς Μαρία Μαυροματάκη, καθώς και τη διοίκηση της τράπεζας για την κατανόηση και την στήριξη τους. Λύθηκε έτσι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για πολλούς μήνες 8.000 συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους μας στο Φίλυρο που για να εξυπηρετηθούν θα έπρεπε να αλλάζουν καθημερινά τουλάχιστον δύο λεωφορεία” δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Με ανακοίνωσή της η τράπεζα επιβεβαιώνει την καλή συνεργασία της με τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, που βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος και την ανταποδοτικότητα, σημειώνοντας ότι μέσα στα όρια του δήμου εκτός από τα ΑΤΜς του δικτύου των καταστημάτων της διαθέτει επίσης συνολικά 12 off site ΑΤΜς τα δύο εκ των οποίων στο δημαρχείο Πανοράματος και στο δημοτικό κατάστημα του πρώην δήμου Πυλαίας.

 

#PressGreece #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΚΟΙΝΩΝΙΑ


proioy fani

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

2021

 


ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα