Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 08:31

Στη Σχολή Πυροβολικού Ν. Περάμου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλ. Στεφανής

[ad_1]

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου τη Σχολή Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο Αττικής.

Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες της Σχολής, συνομίλησε με το προσωπικό και παρακολούθησε μέρος της διεξαγόμενης τηλεκπαίδευσης του τμήματος Ανθυπολοχαγών και Μόνιμων Λοχίων.

Τέλος, επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών του πεζοδρόμου που κατασκευάζεται στο παραλιακό τμήμα της Σχολής Πυροβολικού για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Αντιστράτηγο ε.α. Γρηγόριο Σταμούλη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Από πλευράς του, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης αναφέρει σε ανάρτησή του : “Σήμερα είχαμε μία άριστη συνεργασία, με πνεύμα κατανόησης από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανή Αλκιβιάδη, από την οποία προέκυψε, ότι στον πεζόδρομο της Σχολής Πυροβολικού, που πολύ σύντομα αποπερατώνεται, ΔΕΝ πρόκειται να τοποθετηθούν μπάρες και θα είναι ανοιχτός και προσπελάσιμος από όλους ανεξαιρέτως τους πεζούς πολίτες (και όχι μόνο από τους μαθητές και συνοδούς) και καθόλο το εικοσιτετράωρο. Ευχαριστούμε πολύ τον τέως Αρχηγό Στρατού και νυν Υφυπουργό κ. Στεφανή Αλκιβιάδη.”

[ad_2]

Πηγή

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα