Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 16:22

Εκλογές 2023: Αρχηγικές επισκέψεις στην Πάτρα- Ποιοί και πότε έρχονται

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΣΑΚΗΣ

Την Δευτέρα 19/06/2023,απο τις 11πμ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Πάτρα και αναμένεται να μιλήσει στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, αφού πρώτα περάσει από το εκλογικό κέντρο στην Αγίου Ανδρέου..

Να αναφέρουμε ότι η επίσκεψη αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 14/6, αλλά αναβλήθηκε λόγω του ναυαγίου στην Πύλο.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Aνοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , στις 21 Ιουνίου στις 8 το βράδυ , με ομιλητή τον Πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα,  στην πλ. Γεωργίου όπου είχε μιλήσει και στις εκλογές του Μαΐου. Στόχος του κόμματος είναι η συσπείρωση των δυνάμεων τοπικά και η αύξηση των ποσοστών του κόμματος, δεδομένου ότι στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 20.000 ψήφους με αποτέλεσμα να είναι δεύτερη δύναμη στην Αχαΐα, όπου στις προηγούμενες αναμετρήσεις ήταν πρώτος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έρχεται  τη Δευτέρα  19/6 το βράδυ στην Πάτρα για να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων στις 20:30.

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Την Τρίτη 20/6  στις 8 το βράδυ αναμένεται να μιλήσει στο κάτω μέρος της Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Η εκδήλωση θα αφορά όλη τη Δυτική Ελλάδα και τα τοπικά στελέχη των τριών νομών που επιθυμούν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο από την προεκλογική ομιλία του Μαΐου.

#pgnews

#ΠΟΛΙΤΙΚΗ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα