Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 09:44

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αντίστροφη μέτρηση για την τελική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής

Η αντίστροφη μέτρηση, για τις επαναληπτικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου Πρόεδρου, την ερχόμενη Κυριακή, ξεκίνησε. Οι υποψήφιοι που εκλέχτηκαν στις δύο πρώτες θέσεις, ο Κρητικός Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, θα διεκδικήσουν την νίκη και ταυτόχρονα την Προεδρεία στο κόμμα.

Ήδη τα επιτελεία των δύο πρωταγωνιστών καταστρώνουν την στρατηγική τους για την τελική αναμέτρηση. Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξει η στήριξη, του τρίτου σε κατάταξη υποψηφίου Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος αναμένεται σήμερα να προβεί στην ανακοίνωση της απόφασής του καθώς και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ekriti.gr και του ΡΑΔΙΟ-ΚΡΗΤΗ ο Ανδρέα Λοβέρδος θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, διότι οι ψηφοφόροι την περασμένη Κυριακή, τον ανέδειξαν πρώτο με το ευρύ ποσοστό του 37% γεγονός που υποδηλώνει ότι (οι ψηφοφόροι μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ) έστειλαν μήνυμα από την κάλπη ότι επιθυμούν ανανέωση στο κόμμα.

Αυτό είναι και το πολιτικό ρητορικό ερώτημα στην επαναληπτική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής: Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ θέλουν για νέο Πρόεδρο στο κόμμα τον 42χρονο Νίκο Ανδρουλάκη ή τον 69χρονο Γιώργο Παπανδρέου; Φυσικά τον λόγο τον έχουν οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ και η ετυμηγορία που θα εκφράσουν στην κάλπη.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα για το ΚΙΝΑΛ είναι να υπάρξει και την ερχόμενη Κυριακή, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Αυτό θα εδραιώσει την αισιοδοξία, τις ελπίδες και τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν την περασμένη Κυριακή με την αθρόα προσέλευση 270.000 ψηφοφόρων.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

spot_img

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα