Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 05:41

«Καρφιά» Πολάκη για εκλογές και ήττα ΣΥΡΙΖΑ: «Χρειαζόμαστε αλλαγές»

Για «μεγάλη ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές εκλογές κάνει λόγο ο προσφάτως επανεκλεγείς βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης. Από την ανάρτησή του στα social media πάντως δεν λείπουν κι τα καρφιά για την πολιτική γραμμή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Είναι σαφές μετά από αυτό το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να αποτελέσουμε φραγμό στην παντοδυναμία της ΝΔ και στην ακροδεξιά, χρειαζόμαστε σοβαρές αλλαγές στην πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ταυτόχρονα με βαθιές αλλαγές στην οργανωτική μας δομή και στα συλλογικά μας ηγετικά όργανα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ήττα για το Συριζα ,για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου. Δυστυχώς η Ακροδεξιά και οι παραφυάδες της θα σταθεί δίπλα στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Μια ήττα που επιβάλλει άμεσες κινήσεις ανασυγκρότησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πολίτες των Χανίων που με την ψήφο τους επέβαλλαν «κόντρα στους καιρούς» να τους εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων. Υπόσχομαι πως θα συνεχίσω με τον τρόπο που ξέρουν και που επιδοκίμασαν!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συνυποψήφιους μου και στους συντρόφους από το ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, που μαζί δώσαμε ένα ΣΚΛΗΡΟ και ΕΠΙΠΟΝΟ αγώνα για να κρατήσουμε όρθιο το Συριζα και να κρατήσουμε την έδρα ειδικά μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Ιδιαίτερα ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ τη Δώρα ,την Σταυρούλα και την Πέρσα που είναι πάντα δίπλα μου !

Τέλος είναι σαφές μετά από αυτό το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να αποτελέσουμε φραγμό στην παντοδυναμία της ΝΔ και στην ακροδεξιά, χρειαζόμαστε σοβαρές αλλαγές στην πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ταυτόχρονα με βαθιές αλλαγές στην οργανωτική μας δομή και στα συλλογικά μας ηγετικά όργανα!».

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα