Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 20:11

Με μήνυση απαντά ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Αντώνη Μυλωνάκη

Για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελληνική Λύση μίλησε ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, λίγο προτού το κόμμα και η Επιτροπή Δεοντολογίας του καταθέσουν μήνυση στον παραιτηθέντα βουλευτή, Μυλωνάκη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε σε μια σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρονταν σε συναντήσεις βουλευτών του με τη Νέα Δημοκρατία, εξηγώντας ότι μετά από αυτά και αφού έμαθε ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ενδείξεις για συναντήσεις βουλευτών του κόμματός του με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, συγκάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας.Remaining Time-0:00FullscreenMute

«Τους κάλεσα για να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας και άρχισε ένα κρεσέντο», είπε και αρνήθηκε να αναφερθεί σε ονόματα.

«Μέσα στη Βουλή κατήγγειλα ονόματα και πήγαμε στον Εισαγγελέα», σημείωσε.

Κληθείς να απαντήσει στις κατηγορίες Μυλωνάκη ότι λάμβανε 500 ευρώ το μήνα «μαύρα» από βουλευτές του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «αστειότητες» τις κατηγορίες και τόνισε πως «είναι θέμα δικαιοσύνης, πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει».

«Δεν είναι τυχαία η ενορχήστρωση από τη ΝΔ», είπε προσθέτοντας ότι, «τον τελευταίο καιρό έχω ελεγχθεί 12 φορές από ΣΔΟΕ».

Όσο αφορά στα σενάρια για υποψηφιότητα πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την Ελληνική Λύση, είπε ότι «δεν αποφάσισα ακόμα για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, υπάρχει επιτροπή, αλλά ακόμα δεν μου έχει κάνει πρόταση».

Σχετικά με τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, σημείωσε ότι, «εγώ δεν πίνω τσίπουρα στην Πάτρα».

Ερωτηθείς για ακόμα μία φορά για τα όσα έγιναν στην Ελληνική Λύση, απάντησε πως «η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε και έστειλε το θέμα στη Δικαιοσύνη», λίγο προτού ανακοινωθεί και επίσημα η μήνυση.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα