Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 20:48

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανασυγκρότηση δυνάμεων και άμεσα αλλαγές – Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου υπό τον Αλ. Τσίπρα

Να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους το ταχύτερο δυνατόν, θέτουν ως προτεραιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς ουδείς μπορούσε να συλλάβει το σενάριο το οποίο εκτυλίχθηκε σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα. Το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει το μεσημέρι με στόχο να «γίνουν άμεσα αλλαγές για να δοθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η κρίσιμη τελική εκλογική μάχη».

Έπειτα από μια βαριά εκλογική ήττα, «ένα εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα», όπως το χαρακτήρισε στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, έρχεται η ώρα της αποτίμησης, η προσπάθεια ανασυγκρότησης ενόψει της δεύτερης κρίσιμης τελικής εκλογικής μάχης, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Συγκαλούνται άμεσα τα όργανα του κόμματος. Στις 12 το μεσημέρι, πιθανότατα θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Στο επίκεντρο των συνεδριάσεων, όπως δήλωσε ο κύριος Τσίπρας το να γίνουν άμεσα οι αλλαγές για να δοθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η κρίσιμη τελική εκλογική μάχη.

Προβεβλημένα στελέχη του κόμματος που είχαν σηκώσει στις πλάτες τους την προεκλογική εκστρατεία λόγω της μεγάλης μείωσης των ποσοστών του κόμματος μένουν εκτός Βουλής, καθώς πολύ λιγότεροι βουλευτές εκλέγονται σε συγκεκριμένες περιφέρειες.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα