Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 10:49

 Καρναβάλι Πάτρας: «Μας έφαγε ο έρωτας…»

[ad_1]

Σε ανακοίνωσή της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού σχετικά με το σε εξέλιξη διαδικτυακό παιγνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα ακόλουθα:

Στις 13 Φεβρουαρίου 2021 στην επέτειο των 56 χρόνων από το πρώτο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στα πληρώματα να δοκιμαστούν χωρίς βαθμολογία με μόνο όπλο το χιούμορ τους και να ξεκινήσουν και το φετινό κυνήγι. Οι δράσεις όπως έχουν σχεδιαστεί θα είναι αναγκαστικά μέσω διαδικτύου, λόγω συνθηκών, και το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου. Τριάντα δύο (32) πληρώματα έστειλαν τα βιντεάκια τους με θέμα «Μας έφαγε ο έρωτας…», επιβεβαιώνοντας ότι οι  πατρινοί καρναβαλιστές, τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, παίζουν όχι για να ανταγωνιστούν αλλά για να απολαύσουν τις δημιουργικές τους στιγμές. Με χιούμορ, φαντασία, πρωτοτυπία, με πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν, δημιούργησαν μονόλεπτα βιντεάκια υμνώντας τον κάθε έρωτά τους.

Ο Κρυμμένος Θησαυρός θα συνεχιστεί με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Η Οργανωτική Επιτροπή υπενθυμίζει ότι οι ONLINE ΑΙΤΗΣΕΙΣ για τις δηλώσεις των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, παραμένουν ανοιχτές στην ιστοσελίδα του οργανισμού (carnivalpatras.gr) μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 12.00 ενώ την ίδια μέρα στις 19:56 θα ανακοινωθεί ο αριθμός πληρώματός σας.

#pressgreece

#ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

#ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

[ad_2]

Σύμβουλος

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα