Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 12:46

Η Δημόσια βιβλιοθήκη Βέροιας καινοτομεί για μία ακόμα φορά

[ad_1]

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας έχει γίνει πασίγνωστη σε όλη την Ελλάδα για τις καινοτόμες δράσεις της και τη δημιουργική χρήση πληροφορικής και νέων τεχνολογιών. Έχει αποσπάσει μάλιστα το βραβείο του Ιδρύματος Bill Gates που συνοδεύτηκε με χρηματικό έπαθλο 1 εκοτομμυρίου ευρώ!

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown πραγματοποίησε μια ακόμα καινοτόμο δράση. Με τη βοήθεια του καταστήματος My Market Βέροιας και τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες η Βιβλιοθήκη περέδωσε πάνω από 1600 βιβλία κατ’οίκον σε πολίτες της Βέροιας  που ήθελαν να διαβάσουν. Οι αναγνώστες είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέχρι 3 βιβλία ενώ η επιστροφή τους θα γίνει όταν τελειώσει το lockdown. 

Ο μεγάλος αριθμός των βιβλίων που παραδόθηκαν δείχνει την ανάγκη των ανθρώπων για διάβασμα, ειδικά κατά τη διάρκεα των περιοριστικών μέτρων καθώς επίσης και τα άμεσα αντανακλαστικά της Βιβλιοθήκης που έσπευσε να καλύψη αυτή την ανάγκη. Πάντα σε συνεργασία με ιδιωτικό κατάστημα, γεγονός που αξίζει να υπογραμμιστεί.

 

#PressGreece

[ad_2]

Ο Πολίτης

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα