Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 00:34

«Έλαμψε» το κέντρο της Πάτρας με αποκριάτικους ήχους

Έλαμψε το κέντρο της Πάτρας με ήχους πνευστών και κρουστών από τη Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» και τη Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού (Μπάντα του Δήμου Πατρέων) που έδωσαν μια έντονα εορταστική ατμόσφαιρα και μετέφεραν το αισιόδοξο μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στην πλατεία Γεωργίου έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» υπό τη διεύθυνση του Ευρυσθένη Χατζηγιάννη άφησε το ιδιαίτερο αποτύπωμά της με πολύχρωμες εικόνες, ρυθμούς και μελωδίες παίζοντας κομμάτια ενός ευρύτατου ρεπερτορίου και ενθουσιάζοντας το κοινό.

Στη Ρήγα Φεραίου η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού (Μπάντα του Δήμου Πατρέων) υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Λούκα κατέθεσε τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα παιανίζοντας καρναβαλικά τραγούδια και σκοπούς και φτιάχνοντας μια αυθεντική αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Το κέντρο της Πάτρας συντονίστηκε σε φρέσκους και ολοζώντανους ρυθμούς και εξέπεμψε με τον καλύτερο τρόπο αύρα χαράς και ελπίδας, μέσα από τις καρναβαλικές πινελιές με τον τρόπο των φιλαρμονικών.

Δείτε Φωτογραφίες:

#pgnews

#ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα