Τρίτη 23 Απριλίου 2024 23:59

Πάτρα: Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Ο Πολιτιστικόs Οργανισμόs του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, οργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με το μουσικό σχολείο.

Θα παρουσιαστεί μελοποιημένη ποίηση  των Οδυσσέα Ελύτη,  Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη  και Γιώργου Σεφέρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Την επιμέλεια έχει το μουσικό σχολείο της Πάτρας.

Συμμετέχουν οι μαθητές τηs Ορχήστραs Δωματίου από το Εργαστήριο Φιλαναγνωσίαs και τηs Χορωδίαs του Μουσικού Σχολείου της Πάτραs.

Συντελεστές:

Φιλολογικό Εργαστήριο (Ψάχου Μαρία, Μηλιώνη Παναγιώτα)

Διεύθυνση Χορωδίας (Δρουκοπούλου Έλενα)

Διεύθυνση Ορχήστρας (Ιατρίδου Μαρία)

Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί (Γκιώνη Εβης, Σαμαράς Θεόδωρος, Σύρρου Αγγελική)

Εικαστικό Εργαστήριο (Η. Αηδονίδης, Μ. Κάνιστρα)

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με προμήθεια εισιτηρίων ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο χώρος λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

#pgnews

#ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα