Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 21:01

Πώς οι κρίσεις γίνονται ευκαιρίες μέσα από το πρώτο βιβλίο του Οικονομολόγου Δημήτρη Γεωργακή

 

Σύντομος Οδηγός Επιχειρηματικότητας: Το πρώτο βιβλίο του Οικονομολόγου-Συμβούλου Επιχειρήσεων Δημήτρη Γεωργακή

 

Η επιχειρηματικότητα είναι ένας δρόμος δύσκολος, με εμπόδια που βάζουν η γραφειοκρατία, οι συνθήκες, η κρίση, η αγορά. Ιδιαίτερα στην εποχή που διανύουμε πολλοί θέλουν την ανεξαρτησία και τα οφέλη των ελεύθερων επιλογών και της δημιουργικότητας που δίνει η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, όμως εξίσου πολλοί είναι και οι κίνδυνοι και τα ρίσκα.

Τα βήματα στον δύσκολο αυτό αλλά και συναρπαστικό δρόμο της επιχειρηματικότητας δείχνει το νέο βιβλίο του συμπολίτη μας Οικονομολόγου-Συμβούλου Επιχειρήσεων Δημήτρη Γεωργακή που μόλις κυκλοφόρησε.

 

 

 

 

 

«Ένας Σύντομος Οδηγός Επιχειρηματικότητας βασισμένος στην καθημερινή εμπειρία της της λογιστικής, της χρηματοοικονομικής, του ελέγχου, της εν γένει παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις», όπως αναφέρει και ο συγγραφέας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

 

Το βιβλίο «Σύντομος Οδηγός Επιχειρηματικότητας» αποτελεί έναν ολοκληρωμένο συνοπτικό οδηγό για όλα τα θέματα που θα συναντήσει κανείς δημιουργώντας μια επιχείρηση. Σε μια πολύ καλαίσθητη και μινιμαλιστικής αισθητικής έκδοση, συμπυκνώνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας νέος ή έμπειρος επιχειρηματίας, σε απλή γλώσσα, μεστή εμπειρίας στο πεδίο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων.

Από την επιλογή του αντικειμένου της επιχείρησης, στις γραφειοκρατικές και νομικές συνθήκες και επιταγές, ως το χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, το μάρκετινγκ, την προώθηση, τη λειτουργία, αναλύονται τα βήματα σε κάθε φάση της επιχείρησης, μην αφήνοντας απορίες και κενά σε όσους φιλοδοξούν να επιτύχουν στο επιχειρείν.

Το βιβλίο κλείνει με έναν επίλογο-θέση του συγγραφέα για την κρίση στην αγορά και την κοινωνία ως ευκαιρία νέων λύσεων και ευκαιριών για τον επιχειρηματία, αφήνοντας ένα παράθυρο ανοιχτό στην αισιοδοξία της επόμενης ημέρας της πανδημίας.

 

Το βιβλίο τυπώθηκε στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «Ενημέρωση Μεγάρων & Δυτικής Αττικής» από τις εκδόσεις Νάστου.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ 

#ΒΙΒΛΙΟ

#PressGreece

The post Πώς οι κρίσεις γίνονται ευκαιρίες μέσα από το πρώτο βιβλίο του Οικονομολόγου Δημήτρη Γεωργακή appeared first on Ενημέρωση Μεγάρων.

Ενημέρωση Μεγάρων και Δυτικής Αττικής

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα