Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 23:38

Πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων 10,11 και 12 Φεβρουαρίου

Με ένα πρόγραμμα πολλών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι – Πάτρας αναμένεται ένα έντονο καρναβαλικό τριήμερο που θα προσφέρει γερές δόσεις διασκέδασης, ανεμελιάς και απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το πρόγραμμα δράσεων έχει ως εξής:

 Παρασκευή 10/2 : Ώρα 21.30  15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» – Τιμητικό Αφιέρωμα στην Κατερίνα Λειβαδά με την παράσταση «Ντέζα Βου!…» από το Ε.Σ.Π. Ρεφενέ  , στο θέατρο Πάνθεον.

 Σάββατο 11/2 : Ώρα 11.00 Bubble Parade «Ο κήπος των ευχών». Μετακινούμενη διαδραστική παράσταση με μουσική, χορό και φυσικά, εκατομμύρια bubbles (σαπουνόφουσκες) από La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτου, Καριοφύλλης Γκροζούδης), στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

-Ώρα 11.00 Καρναβαλοποδηλατάδα Διαδρομή: πλατεία Υψηλών Αλωνιών, Σισίνη, Δημητρίου Γούναρη, Κορίνθου, Κιλκίς, (αριστερά), Κωνσταντινουπόλεως / Μαιζώνος και τερματισμός στο κάτω τμήμα της Πλατείας Γεωργίου Α΄.Καρναβαλικά μεταμφιεσμένοι ποδηλάτες όλων των ηλικιών με τα στολισμένα ποδήλατά τους συνοδεία των δυο μουσικών αρμάτων του Δήμου Πατρέων, θα παρελάσουν στην πόλη μεταφέροντας χρώματα, χαρά, αισιοδοξία και καρναβαλική ατμόσφαιρα. Παρουσιαστής: Δημήτρης Μουλίνος.

-Ώρα 11.00 Καρναβαλικό μουσικό πρόγραμμα από τον Νίκο Λέκκα (διοργάνωση: Κριτική Επιτροπή Πατρινού Καρναβαλιού 2023), στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της Γεροκωστοπούλου.

-Ώρα 18.00 Το Μουσικό Άρμα περιοδεύει σε Ρίο-Καστελλόκαμπο.

-Ώρα 20.00 «Ίλιον-Τρωικός Πόλεμος». Θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι ενηλίκων της Πολυφωνικής, στην «Dexameni project» (εσωτερικός χώρος του καφέ στο Τουριστικό του Δασυλλίου).Ένα αθυρόστομο σατυρικό παραδοσιακό είδος θεάτρου εκ Ζακύνθου, από τις «Ζακυνθινές ομιλίες» του Νίκου Γουσέτη επί σκηνής. Ένα ξεφάντωμα αντιπολεμικό, μια παρωδία του πολέμου, σε διασκευή, σκηνοθεσία της Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου.

-Ώρα 20.00  15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» – Σπονδυλωτή Παράσταση «Μώμος 2023» με συμμετοχή ερασιτεχνικών θιάσων από όλη την Ελλάδα, στο θάτρο Πάνθεον.

-Ώρα 20.00  58ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού – ΧΑ(λ)ΛΙστεία 2023: «Για Party σου» και «Όχι μόνο για Party σου», στα Παλαιά Σφαγεία. Τα πληρώματα ξεδιπλώνουν τα «χάλια» τους επί σκηνής στο πιο αποδομημένο gala του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού και θα ακολουθήσει το πάρτυ τους.

 Κυριακή 11/2

-Ώρα 11.00 Καρναβαλούπολη στο Ρίο, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ρίου (Ζωγράφου & Κοραλίας Αντωνοπούλου).Συμμετέχουν οι X-Saltibagos με το διαδραστικό παιχνίδι «Το χαμένο μαγικό πετράδι» και το Καλλιτεχνικό Κέντρο Ekfrasis με  «Καλωσόρισμα στην Καρναβαλούπολη» και τη θεατροπαιδαγωγική δράση «Ένας πιερότος με “fun – έλα”»

-Ώρα  12.30  58ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού «5-10-15… Φτου και βγαίνω», στην πλατεία Γεωργίου Α΄(Παιχνίδια Πλατείας)

#pgnews

#ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα