Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 22:26

Προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού απο την Ολυμπία Οδό

Σε μια έμπρακτη απόδειξη της εξωστρέφειας του Πατρινού Καρναβαλιού, φέτος ενεργοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ Δήμου Πατρέων, ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και Ολυμπίας Οδού προκειμένου να διαφημιστεί το Πατρινό Καρναβάλι  στο πανελλήνιο οδικό δίκτυο και κατ΄ επέκταση να φτάσει σε κάθε άκρη της χώρας και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό η Ολυμπία Οδός συμμετέχει ενεργά στο Πατρινό Καρναβάλι μεταφέροντας το σε όλο το μήκος της με την τοποθέτηση 4 πελώριων χρωματιστών μπαστάκων στους σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών (ΣΕΗ) με κατεύθυνση προς Πάτρα, όπου θα στέκονται άγρυπνοι σρουροί του γέλιου και της ξεγνοιασιάς μέχρι και τη λήξη της καρναβαλικής περιόδου. Οι μπάστακες, οι γνωστές υπερμεγέθεις καρναβαλικές φιγούρες που δημιουργήθηκαν στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων με προορισμό να μεταδίδουν το κέφι και το καρναβαλικό πνεύμα σε όλους όσοι τους κοιτούν, στάλθηκαν από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και ταξίδεψαν για πρώτη φορά στο Αίγιο, στην Ακράτα, στο Βέλο και στα Μέγαρα για να διαλαλήσουν στους ταξιδιώτες της Ολυμπίας Οδού το Πατρινό Καρναβάλι 2023 και να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες που φέτος αναμένεται να πλημμυρίσουν την αχαϊκή πρωτεύουσα, την πρωτεύουσα του κεφιού και της χαράς. Όλους αυτούς που θα ενωθούν με μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το πρώτο Καρναβάλι μετά την πανδημία.

Παράλληλα τις αμέσως επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει το ειδικό οχτασέλιδο τεύχος της Ολυμπίας Οδού (τεύχος 21/Φεβρουάριος 2023) που θα διανέμεται δωρεάν στους οδηγούς. Το τεύχος περιλαμβάνει μηνύματα του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτη Παπανικόλα, του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, της Προέδρου της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρας Κουρή, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού για τις ημέρες της κορύφωσης του καρναβαλικού θερμομέτρου (13/2-26/2) συμπεριλαμβανομένης και της Καθαρής Δευτέρας 27/2, αναφορές στο Πατρινό Καρναβάλι ,στο Καρναβαλικό Εργαστήρι και φωτογραφικό υλικό.

#pgnews

#ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα