Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 05:13

Οργή στο Βόλο: Μητέρα εγκατέλειψε σε ξένη πόλη την 23χρονη ΑμεΑ κόρη της – Τα κυνικά λόγια της στους αστυνομικούς

«Πάγωσαν» ακόμα και οι αστυνομικοί όταν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πέρασε την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας μία 23χρονη, η οποία ζήτησε βοήθεια, καθώς η μητέρα της, την είχε εγκαταλείψει σε μία ξένη πόλη, χωρίς να γνωρίζει κανέναν και χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη.

Μάλιστα, τόνισε στους αστυνομικούς ότι βρήκε “στέγη” στις καρέκλες καφετέριας, στην παραλία του Βόλου, περνώντας μία εφιαλτική νύχτα.

Αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν αναζητούν την μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ προκειμένου να δουν τι συνέβη. Με απάθεια, η γυναίκα τούς απάντησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr, ότι «από τη στιγμή που μόνη της έφυγε από το σπίτι, ας γύριζε σε αυτό».

Με εντολή του εισαγγελέα, η 23χρονη έμεινε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, εκεί όπου οι αστυνομικοί τής πρόσφεραν φαγητό και ζεστασιά.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 23χρονη, η μητέρα της, τής στερεί ακόμη και το αναπηρικό επίδομα που λαμβάνει, αφήνοντάς την χωρίς χρήματα, ενώ για ημέρες δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή.

Θείος της κοπέλας ήρθε από τα Τρίκαλα, για να την πάρει, ενώ η μητέρα έλαβε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, δείχνοντας όμως ότι δεν μπορεί και δεν θέλει να ζει με το παιδί της, διότι την… ενοχλεί η έλλειψη συνεννόησης μαζί του.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα