Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 22:31

Σοκ στη Μαγνησία: Αυτοκτόνησε 18χρονη μέσα στο σπίτι της – Άφησε τέσσερα σημειώματα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται όλη η Μαγνησία από την αυτοκτονία της 18χρονης κοπέλας το απόγευμα της Δευτέρας (15/5) μέσα στο σπίτι της, σε χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η νεαρή, το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού. Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα

Χθες, η κολλητή της φίλη την επισκέφθηκε στο σπίτι της γύρω στις επτά το απόγευμα, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Τότε, εντόπισε την 18χρονη απαγχονισμένη και σε κατάσταση σοκ κάλεσε το αγόρι της, που έσπευσε στο σημείο.

Τέσσερα σημειώματα άφησε η 18χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θέτει πρόωρο τέλος στη ζωή της. Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα, πριν να δώσει τέλος στη ζωή της, είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα χαπιών.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα