Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 15:55

Βόλος: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Ηλικιωμένοι έφυγαν ταυτόχρονα από τη ζωή

Έζησαν μία ολόκληρη ζωή μαζί και έφυγαν μαζί… Ο λόγος για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στον Βόλο.

Ο 90χρονος και η 89χρονη σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο που ανησύχησε και τους επισκέφτηκε. Το ζευγάρι είχε προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr,  η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο και ο σύζυγός της στην τραπεζαρία. Να σημειωθεί ότι η κόρη του ζευγαριού διαμένει στο εξωτερικό.

Το πρόσωπο που βρήκε το ηλικιωμένο ζευγάρι νεκρό, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Όσοι τους γνώριζαν, έκαναν λόγο για καλούς και ήσυχους ανθρώπους. Ενημερώθηκε η αστυνομία που μετέβη στο σημείο και η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, ωστόσο, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο ηλικιωμένων, καθώς και ο χρόνος θανάτου.

Εκτιμάται ότι ο θάνατος της συζύγου προηγήθηκε του θανάτου του 90χρονου. Πιθανολογείται ότι η ηλικιωμένη κατέληξε πρώτη και ο σύζυγός της κατέληξε μην αντέχοντας την απώλεια. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα