Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 06:52

Μαύρο Ρόδο: Το ένοχο μυστικό της Αυξεντίας για την Ελισάβετ – Η Πολυξένη κρατάει την Όλγα μακριά από τον Πέτρο

Όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας όπου ο Θέμης έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στην Αλεξία η οποία εντυπωσιάζει τους πάντες.

Η ίδια η Αλεξία όμως δε φαίνεται να συμμερίζεται τη γνώμη τους. Το ίδιο συμβαίνει ωστόσο και με την Πολυξένη η οποία συνειδητοποιεί ότι ο Πέτρος έχει σχέση με το σκοτεινό, ένοχο παρελθόν της. Ανάστατη συμβουλεύει την κόρη της, Όλγα να μείνει μακριά του και να πάψει να τον διεκδικεί.

Την ίδια ώρα ο Σαράντος, ο γιος του εξαφανισμένου Διακοσάββα που κάποτε βασίλευε στην περιοχή συνεχίζει τις έρευνες για την εξαφάνισή του. Οι υποψίες του συνεχίζουν να στρέφονται γύρω από το μοναστήρι και τις καλόγριες που βρίσκονται σε αυτό. Σύντομα θα επισκεφτεί ξανά το μοναστήρι και θα κάνει μία συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η ηγούμενη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ. Όμως ένα ένοχο μυστικό βασανίζει την Αυξεντία το οποίο αφορά τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε κατατρομαγμένη στο μοναστήρι και τη στοιχειώνει από τότε μέχρι σήμερα.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα