Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 07:41

“Σασμός”: Ο Παύλος δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Κώστα στη φυλακή

Ο Παύλος στη σειρά Σασμός, δίνει όρκο πάνω στον τάφο του Άγγελου για εκδίκηση και ο όρκος αυτός είναι πιο δυνατός από αυτόν που δίνει στη γιαγιά Ειρήνη. Την ίδια στιγμή μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται!

O Aντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα, με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Τα πράγματα γίνονται όπως  ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει και ο Κώστας συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό και κυρίως για την Άσπα, η οποία προσπαθεί να επηράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα. Λίγο αργότερα και μετά από το μνημόσυνο του αγαπημένου της η Άσπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου. Εκεί ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και αμέσως καταλαβαίνει πωs ο Άγγελος ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου. Και μόνο στη σκέψη του και στην ιδέα ότι ο Κώστας για άλλα μια φορά της κατέστρεψε τη ζωή και την ευτυχία της παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Σχεδιάζει πώς θα τον εκδικηθεί.

Λίγο αργότερα, η Άσπα επισκέπτεται στο σπίτι τον Παύλο και του ζητά να κάνει αυτό που ορκίστηκε. Να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Άγγελου.
Ο Παύλος είναι μπερδεμένος για τις επόμενες κινήσεις του και η Μαρίνα προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Τελικά ο Παύλος αποφασίζει να στραφεί εκεί που είχε στραφεί και στη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, στον παλιό του φίλο τον Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Την επόμενη μέρα ο Παύλος πηγαίνει στον Ευθύμη ο οποίος εκπλήσσεται που τον βλέπει και παίρνει μία επικίνδυνη εντολή. Να εξοντώσει τον Κώστα στη φυλακή.

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα