Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 10:23

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος για Μαθιό και Καλλιόπη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στη σειρά Σασμός και από τους πλέον αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, ο Μιχάλης Αεράκης, μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό για το ρόλο του αλλά και τις εξελίξεις που έρχονται!

Όπως παραδέχτηκε ο “παπά Μιχάλης” μέσα στη μυθοπλασία πρέπει να δούμε τη σκοτεινιά και τις δύσκολες μέρες και έπειτα να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τον σασμό.

Ωστόσο, δεν είπε για το αν θα πεθάνει η Καλλιόπη αν και βάσει νέμεσης, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο καθένας θα εισπράξει ό,τι του αναλογεί. Επιπλέον για το ρόλο του Μαθιού τόνισε ότι δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί. Δεν μπορεί να το παίζει «μάγκας» και να τη γλιτώσεις. Κάποια στιγμή έρχεται η κάθαρση, η τιμωρία. Και η τιμωρία περιμένει όλους αυτούς τους αρνητικούς ήρωες που θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο. Η ένωση ωστόσο των δύο οικογενειών θα γίνει γιατί υπάρχει αγάπη αν και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη που θα έχουν ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Αυτό πάντως που… εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Αεράκης, είναι ότι η Καλλιόπη δεν πρόκειται να σφάξει την Βασιλική!

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα