Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 20:20

Survivor: Οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν τον νικητή – Δείτε όλα τα στοιχεία

To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Τα νούμερα που κάνει είναι φοβερά και όλοι μιλούν γι’ αυτό. Από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι στα… πηγαδάκια που κάνουμε στη δουλειά.

Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Οι traders ήταν ξεκάθαροι. Το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού επάθλου των 100.000€ είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Αν αυτή τη στιγμή υπήρχαν αποδόσεις, ο παίκτης των «κόκκινων» θα έδινε 5.00! Εξαιρετικός παίκτης. Δυνατός, γρήγορος, δίκαιος και αγαπητός στο κοινό. Συγκεντρώνει τα πάντα για να είναι ο μεγάλος νικητής.

apodoseis survivor

Αμέσως μετά, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος με απόδοση 6.00! Ο Ντάφι έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, καθώς έβγαλε εκτός παιχνιδιού ακόμη και τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας, τον Γιώργο Κοψιδά!

Την τριάδα των φαβορί συμπληρώνει ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος στο τελευταίο συμβούλιο ήταν υποψήφιος, όμως δεν αποχώρησε αυτός, αλλά.η καλή του φίλη Άννα Μαρία.

Κάτω από τον Τζέιμς, βρίσκουμε την Καρολίνα Καλύβα (9.00), η οποία σύμφωνα με τους traders έχει πολύ δρόμο ακόμη στο παιχνίδι, όπως και ο Νίκος Μπάρτζης (10.00), με τους Σάκη Κατσούλη (10.00) και Γιώργο Κορόμι (10.00).

Τα ειδικά στοιχήματα: Νησί, προέλευση και φύλο νικητή

Οι traders μας μίλησαν και για άλλες αποδόσεις. Οπως το Νησί του νικητή, η προέλευσή του (μαχητές, διάσημοι), αλλά και το φύλο.

Συγκεκριμένα, το να είναι ο νικητής από την Κόκκινη ομάδα, είναι φαβορί με απόδοση 1.40, ενώ το να είναι από τους μπλε, πληρώνει 2.70!

Στην προέλευση του νικητή, οι μεταγενέστεροι παίκτες πληρώνουν 2.10 και είναι φαβορί. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, καθώς σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μπόγδανος, Καρολίνα και Σάκης Κατσούλης!

Τέλος, σύμφωνα με τους Ελληνες traders, το φύλο του νικητή μάλλον είναι ξεκάθαρο. 1.25 να είναι άντρας, 3.50 να είναι γυναίκα.

Πηγή: kingbet.net

#ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

#pgnews

Νέοι Ορίζοντες

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα